Περιγραφή Προϊόντος
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | 20-004 |
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | BAKING POWDER |
ΣΥΝΘΕΣΗ | Δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, σόδα (ανθρακικό νάτριο), αλεύρι |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | Χάρτινοι σάκοι με εσωτερική επένδυση |
ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ | Μεταφέρεται σε ξηρό περιβάλλον, με φορτηγά κλειστού τύπου |
ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ | Σε ξηρό και δροσερό μέρος |
ΧΡΗΣΗ | Απευθύνεται σε μονάδες παραγωγής αρτοσκευασμάτων Άμεση κατανάλωση |
ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ | 65 μέρες μετά την ημερομηνία παραγωγής |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ | Προϊόν συμμορφούμενο με τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία |
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ | Υγρασία: 5% Γλουτένη: 20% Τέφρα: 1,50% ΟΜΧ: <1000 cfu/g Ζύμες – μύκητες: <100 cfu/g Β. cereus: <10 cfu/g Staphylococcus aureus: <10 cfu/g Coliforms: <10 cfu/g Escherichia coli: <10 cfu/g |