Περιγραφή Προϊόντος
| ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | 20-2016 |
| ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | MULTI SEED |
| ΣΥΝΘΕΣΗ | Αλεύρι δυνατό 70%, δεξτρόζη, αλάτι, αλεύρι αραβοσίτου, βύνη, ένζυμο α-αμυλάση, ασκορβικό οξύ (Ε300), ηλιόσπορος, λιναρόσπορος, σουσάμι, νιφάδες σίτου, νιφάδες σίκαλης, νιφάδες βρώμης. |
| ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | Χάρτινοι σάκοι με εσωτερική επένδυση |
| ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ | Μεταφέρεται σε ξηρό περιβάλλον, με φορτηγά κλειστού τύπου |
| ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ | Σε ξηρό και δροσερό μέρος |
| ΧΡΗΣΗ | Απευθύνεται σε μονάδες παραγωγής αρτοσκευασμάτων Άμεση κατανάλωση |
| ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ | 65 μέρες μετά την ημερομηνία παραγωγής |
| ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ | Προϊόν συμμορφούμενο με τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία |
| ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ | Υγρασία: 13% Γλουτένη: 29% Τέφρα: 0,90% Οξύτητα σε θειικό οξύ: 0,15% Υπόλειμμα σε τετραχλωράνθρακα: 0,15% Πρωτεΐνες: 11,50% ΟΜΧ: <1000 cfu/g Ζύμες – μύκητες: <100 cfu/g Β. cereus: <10 cfu/g Staphylococcus aureus: <10 cfu/g Coliforms: <10 cfu/g Escherichia coli: <10 cfu/g |




AROMA MAL
Αgioritiko
ΣΤΑΦΙΔΕΣ
ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ
ΜΙΓΜΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΟΥ