Περιγραφή Προϊόντος
| ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | 20-002 |
| ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΥΡΟ |
| ΣΥΝΘΕΣΗ | Αλεύρι δυνατό, δεξτρόζη, βύνη, βήτες σίτου, αλάτι, ένζυμο α-αμυλάση, ασκορβικό οξύ (Ε300) |
| ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | Χάρτινοι σάκοι με εσωτερική επένδυση |
| ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ | Μεταφέρεται σε ξηρό περιβάλλον, με φορτηγά κλειστού τύπου |
| ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ | Σε ξηρό και δροσερό μέρος |
| ΧΡΗΣΗ | Απευθύνεται σε μονάδες παραγωγής αρτοσκευασμάτων Άμεση κατανάλωση |
| ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ | 65 μέρες μετά την ημερομηνία παραγωγής |
| ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ | Προϊόν συμμορφούμενο με τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία |
| ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ | Υγρασία: 12,50% Γλουτένη: 28% Τέφρα: 2,26% Οξύτητα σε θειικό οξύ: 0,14% Υπόλειμμα σε τετραχλωράνθρακα: 0,14% Πρωτεΐνες: 11,40% ΟΜΧ: <1000 cfu/g Ζύμες – μύκητες: <100 cfu/g Β. cereus: <10 cfu/g Staphylococcus aureus: <10 cfu/g Coliforms: <10 cfu/g Escherichia coli: <10 cfu/g |




AROMA MAL
ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΖΕΑΣ
CHOCO KEIK
BAKING POWDER