Περιγραφή Προϊόντος
| ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | 20-014 |
| ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | CHOCO CAKE |
| ΣΥΝΘΕΣΗ | Αλεύρι σίτου, ζάχαρη, αυγό σκόνη, στερεά γάλακτος, άμυλο σίτου Διογκωτικές ύλες: Πυροφωσφορικό νάτριο, δισανθρακικό νάτριο, γαλακτωματοποιητής Ε471, αρωματικές ύλες, κακάο |
| ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | Χάρτινοι σάκοι με εσωτερική επένδυση |
| ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ | Μεταφέρεται σε ξηρό περιβάλλον, με φορτηγά κλειστού τύπου |
| ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ | Σε ξηρό και δροσερό μέρος |
| ΧΡΗΣΗ | Απευθύνεται σε μονάδες παραγωγής αρτοσκευασμάτων Έτοιμο μίγμα (βάση) για την παραγωγή cake σοκολάτας |
| ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ | 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, εφόσον διατηρηθεί υπό κατάλληλες συνθήκες |
| ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ | Προϊόν συμμορφούμενο με τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία |
| ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ | Υγρασία: 5% Πρωτεΐνες: 13% Λιπαρά: 12% Ανόργανες ύλες: 3% Εδώδιμες ίνες< 0,2% Ενέργεια: 440 Kcal ΟΜΧ: < 105 (m=2*103, M=105, n=5, c=2) Β. cereus: <10 cfu/g (m=3, M=10, n=5, c=1) Ζύμες – μύκητες: <500 cfu/g (m=200, M=500, n=5, c=2) Staphylococcus aureus: <10 cfu/g (m=3, M=10, n=5, c=1) Coliforms: <10 cfu/g (m=3, M=10, n=5, c=2) Escherichia coli: <10 cfu/g (m=3, M=10, n=5, c=1) Salmonella spp.: απουσία /25g (n=5, c=0) |




AROMA MAL
Αgioritiko
ΣΤΑΦΙΔΕΣ
ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ
ΜΙΓΜΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΟΥ