Περιγραφή Προϊόντος
| ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | 20-006 |
| ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | CIABATTA |
| ΣΥΝΘΕΣΗ | Αλεύρι μαλακό, αλάτι, ένζυμο α-αμυλάση, ασκορβικό οξύ (Ε300), γλουτένη, προζύμι σκόνη |
| ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | Χάρτινοι σάκοι με εσωτερική επένδυση |
| ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ | Μεταφέρεται σε ξηρό περιβάλλον, με φορτηγά κλειστού τύπου |
| ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ | Σε ξηρό και δροσερό μέρος |
| ΧΡΗΣΗ | Απευθύνεται σε μονάδες παραγωγής αρτοσκευασμάτων Άμεση κατανάλωση |
| ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ | 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, εφόσον διατηρηθεί υπό κατάλληλες συνθήκες |
| ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ | Προϊόν συμμορφούμενο με τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία |
| ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ | Υγρασία: 14,50% Γλουτένη: 28% Τέφρα: 0,55% Οξύτητα σε θειικό οξύ: 0,15% Υπόλειμμα σε τετραχλωράνθρακα: 0,15% Πρωτεΐνες: 9% ΟΜΧ: <1000 cfu/g Ζύμες – μύκητες: <100 cfu/g Β. cereus: <10 cfu/g Staphylococcus aureus: <10 cfu/g Coliforms: <10 cfu/g Escherichia coli: <10 cfu/g |





AROMA MAL
ΝΙΦΑΔΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ FROST
MULTI GRAIN
ΜΙΓΜΑ ΣΙΚΑΛΕΩΣ